CRS Laboratories Oy

CRS Laboratories Oy on vuonna 1994 perustettu laboratorioyritys, joka sijaitsee Kempeleessä. Yritys on erikoistunut tuottamaan näytteenkäsittely- ja analyysipalveluita malminetsintä- ja kaivosteollisuudelle, mutta sen lisäksi laboratorio palvelee myös muita teollisuuden aloja.

CRS:n laatupolitiikan perustana ovat asiakastyytyväisyys sekä jatkuva parantaminen. Toimimme aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja varmistamme, että palvelu vastaa laadultaan, hinnaltaan ja nopeudeltaan asiakkaan tarpeita.

CRS Laboratories Oy:n toiminnan perustana on akkreditoitu toimintajärjestelmä. Kempeleen laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T342, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025). Akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvä toiminta ja toimipaikat ovat nähtävissä verkkosivuilta www.finas.fi. FINAS-akkreditointipalvelu arvioi säännöllisesti laboratorion toimintaa.

CRS Laboratoriesilla on vuosina 2017-2019 käynnissä Euroopan aluekehitysrahaston tukema kansainvälisen kasvun hanke, jossa investoidaan laitekantaan esikäsittely- ja analyysikapasiteetin kasvattamiseksi. Hankkeessa kehitetään myös laboratoriojätteen käsittelyprosessia.

CRS Laboratoriesilla oli 2018-2019 Euroopan aluekehitysrahaston tukema hanke rakentaa Sotkamo Silverin hopeakaivokselle analyysilaboratorio.