CRS Laboratories Oy

CRS Laboratories Oy on vuonna 1994 perustettu laboratorioyritys, joka sijaitsee Kempeleessä. Yritys on erikoistunut tuottamaan näytteenkäsittely- ja analyysipalveluita malminetsintä- ja kaivosteollisuudelle, mutta sen lisäksi laboratorio palvelee myös muita teollisuuden aloja.

CRS:n laatupolitiikan perustana ovat asiakastyytyväisyys sekä jatkuva parantaminen. Toimimme aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja varmistamme, että palvelu vastaa laadultaan, hinnaltaan ja nopeudeltaan asiakkaan tarpeita. CRS Laboratories Oy on ISO 9001 sertifioitu yritys ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme.

CRS Laboratoriesilla on vuosina 2017-2019 käynnissä Euroopan aluekehitysrahaston tukema kansainvälisen kasvun hanke, jossa investoidaan laitekantaan esikäsittely- ja analyysikapasiteetin kasvattamiseksi. Hankkeessa kehitetään myös laboratoriojätteen käsittelyprosessia.

CRS Laboratoriesilla oli 2018-2019 Euroopan aluekehitysrahaston tukema hanke rakentaa Sotkamo Silverin hopeakaivokselle analyysilaboratorio.